Privé detective cases

Bekijk hier verschillende, waargebeurde, zaken die privé detectives van Recherchebureau NMS hebben opgelost.

Alimentatie onderzoek #1

Een vrouw krijgt via via te horen dat haar ex een nieuwe vriendin heeft en samenleeft als zijnde gehuwd. De vrouw heeft een bedrijf en moet haar ex bijna 500 euro per maand betalen.
Soms zit het tegen en soms zit het erg mee. De ex-man heeft een uitzonderlijk regelmatig leven en de bewijzen voor "samenleven als zijnde gehuwd" waren binnen enkele weken rond. Enkel om de duurzaamheid aan te tonen hebben wij nog een aantal controles uitgevoerd. De vrouw is al na één jaar alimentatie-vrij. De kosten voor dit onderzoek waren 5800,- euro en zijn daarmee binnen één jaar terugverdient.

Alimentatie onderzoek #2

Een man verdenkt zijn ex ervan dat zij samenleeft als zijnde gehuwd. De man betaalt zijn ex 955,- euro per maand aan partneralimentatie. Inmiddels zijn zij 5 jaar gescheiden en heeft de man nog 7 jaar te gaan. Totaal moet de man dus nog ruim 80.000,- euro betalen.

Na een zeer uitgebreid onderzoek blijkt inderdaad dat aan alle voorwaarden van "samenleven als zijnde gehuwd" is voldaan. Uiteindelijk beslist de rechter dat de man is ontslagen van alimentatieverplichting. Daarnaast veroordeelt de rechter de vrouw tot het betalen van de helft van de onderzoekskosten van 16.330,- euro. Los van het gevoel van gerechtigheid levert dit de man 71.835,- euro op.

Alimentatieonderzoek #3

Een man krijgt via zijn kinderen te horen dat mama, anders dan voorheen, een fulltime baan heeft. Het partneralimentatie bedrag van weleer was gebaseerd op 0 inkomsten van de vrouw. Binnen relatief korte tijd hebben wij aan kunnen tonen dat de vrouw inderdaad werkt en zijn wij achter de werkgever gekomen. Het verzoek aan de rechter om een herziening van het alimentatiebedrag is gehonoreerd. Het onderzoek kostte uiteindelijk 1900,- euro en is door de man in minder dan een half jaar terugverdiend.

Overspel onderzoek met een onverwachte uitkomst

Een vrouw verdenkt haar man ervan dat hij er een vriendin op na houd. De man moet vaak overwerken, maar bij een verrassingsbezoek aan het bedrijf treft ze niemand aan. Hiermee geconfronteerd, geeft de man de smoes dat zijn auto stuk ging onderweg naar huis en dat de batterij van zijn telefoon ook net leeg was. Omdat het stramien van de man heel vast was, hebben we heel gericht en efficiënt onderzoek kunnen doen. Uiteindelijk bleek dat de man helemaal geen vriendin had, maar dat hij geen weerstand kon bieden aan de verleiding van de fruitautomaat. Enerzijds opgelucht en anderzijds teleurgesteld over de leugens, gaat het nu weer goed allemaal. De kosten voor dit onderzoek waren 1400,- euro.

Dochter zoekt vader

Een vrouw wil graag, na meer dan 20 jaar geen contact met haar vader gehad te hebben, onderzocht hebben of haar vader nog in leven is, waar hij woont en of de vader wel contact met zijn dochter wil. De vader was inmiddels 4 keer verhuisd maar het adres was voor ons toch vindbaar. Wij zijn naar de vader toegegaan en hebben de motivatie van de dochter uitgelegd. Van de vader hebben wij tijdens het gesprek toestemming gekregen om zijn gegevens door te geven aan de dochter. In het begin was het contact wat stroef, maar nu zien vader en dochter elkaar weer met regelmaat. De kosten voor dit onderzoek waren 550,- euro.

Meer informatie

Wilt u weten wat NMS Recherche voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via 0318-725220 of info@nmsrecherche.nl