Privé detective inhuren?

Wilt u graag een privé detective inhuren om problemen in uw persoonlijke situatie te onderzoeken?
De privé detectives van detectivebureau NMS Recherche kunnen u zeer discreet en snel bijstaan.
Alles wat u met ons deelt, blijft onder elke omstandigheid strikt vertrouwelijk.

Zaken die wij zeer regelmatig onderzoeken zijn onder andere:

- Alimentatie onderzoek (u denkt dat uw ex samenwoont, samenleeft of inkomsten heeft)
- Vreemd gaan, overspel of een second love
- Het opsporen van vermiste personen

Wilt u graag meer weten over de soort zaken die NMS Recherche aanpakt en oplost?
Bekijk dan hier enkele uitgelichte privé detective cases of neem contact op via 0318-725220.

Kosten voor het inhuren van een privé detective

Onderzoeksmethodiek

Het inhuren van een privé detective bij ons detectivebureau leidt tot een breed scala aan onderzoekstechnieken, waarbij nauwkeurigheid en betrouwbaarheid centraal staan. Onze privé detectives gebruiken verschillende middelen om tot een succesvol eindresultaat te komen. Het schaduwen/observeren van de persoon in kwestie, de inzet van verborgen camera’s en het doen van doortastend onderzoek zijn hier allemaal voorbeelden van.

Werkwijze van onze privé detectives

Onder het kopje "werkwijze", vindt u hoe het een en ander in zijn werk gaat.

Beslissingen nemen kan al moeilijk genoeg zijn, zelfs als u alle beschikbare informatie hebt. Maar wat als dat niet het geval is? Als u denkt dat er iets speelt, maar niet precies weet wat er aan de hand is? Of als u dat wel weet, maar er geen bewijs voor hebt en daardoor nog geen actie kunt ondernemen? In dat geval kan een privé detective uitkomst bieden. Een privé detective is in staat om de waarheid te achterhalen en te onderzoeken wat er nu precies aan de hand is. Bovendien zorgt een privé detective voor voldoende bewijsmateriaal, zodat u echt af kunt gaan op de feiten. Een privé detective inschakelen kan helderheid brengen en ervoor zorgen dat u ineens wél weet wat de beste volgende stap zou zijn.

Privé detective kosten

Veel mensen denken dat het inschakelen van een privé detective niet voor hen is weggelegd, omdat de kosten te hoog zijn. Het wordt vaak gezien als iets dat eerder in de film voorkomt, dan in het 'echte' leven. Dat hoeft echter helemaal niet zo te zijn. Bij NMS recherche houden we de kosten beheersbaar. Bovendien werken we met een variabel tarief, op basis van het werk. Daarnaast hangen de kosten samen met de apparatuur die wordt gebruikt om tot de gewenste resultaten te komen. Als de privé detective alleen foto's hoeft te maken, blijven de kosten uiteraard lager dan wanneer er ook een systeem met verborgen camera's geïnstalleerd moet worden.

Privé detective: overspel bewijzen

Een van de zaken waarvoor de privé detectives van NMS recherche regelmatig worden ingeschakeld is het vinden van bewijzen van overspel. Uiteraard begint zo'n onderzoek naar overspel met een gesprek met u. Tijdens dit oriënterende gesprek zullen we onder meer kijken naar het probleem, de wettelijke mogelijkheden en beperkingen en een schatting van de kosten. Ook kunt u rekenen op een plan van aanpak, met daarin informatie over hoe we het onderzoek naar het overspel aanpakken, hoe en hoe vaak we met u zullen communiceren, wat mogelijke risico's zijn en welke mensen wanneer worden ingezet. Uiteraard stemmen we ook het doel van het onderzoek goed met u af.

Privé detective Amsterdam of Friesland

NMS recherche snapt dat een onderzoek soms niet te beperken is tot één stad of één regio. Daarom werken wij door heel Nederland. We zijn gevestigd in Veenendaal, maar gaan even gemakkelijk aan de slag in Amsterdam als in Friesland. En als het nodig is, dan kunnen wij zelfs over de landsgrenzen werken. Voor een goede privé detective in Amsterdam, Groningen, Friesland of zelfs op de Waddeneilanden bent u bij NMS recherche dus aan het juiste adres. Een ander voordeel is onze snelle beschikbaarheid; wij kunnen doorgaans al binnen 24 uur voor u aan de slag. Zo kunt u snel een einde maken aan onzekerheid over bijvoorbeeld zaken als overspel.

Garanties

NMS recherche richt zich in de eerste instantie op waarheidsvinding. Wij doen onderzoek in uw zaak en proberen de onderste steen boven te halen. Het kan voorkomen dat situaties niet zijn wat ze lijken, waardoor de uitkomsten misschien ook niet helemaal zijn zoals verwacht of gewenst. Garanties kunnen we hieromtrent dan ook niet geven. Wat we wél kunnen doen is garanderen dat wij ons werk als privé detective zo goed mogelijk uit zullen voeren. Daarnaast zullen we in ons oriënterende gesprek aangeven hoe kansrijk de zaak volgens ons is. Op basis van die inschatting kunt u bepalen of u verder wilt gaan. Uiteraard kunt u de door ons verzamelde bewijzen ook voor de rechter gebruiken.

Contact

Wilt u graag een privé detective inhuren en bent u op zoek naar een betrouwbaar en zorgvuldig detectivebureau? Neem dan contact met ons op via 0318-725220 of info@nmsrecherche.nl en dan bespreken we rustig en vrijblijvend wat de mogelijkheden zijn.