Recherchebureau

Bedrijfsdiefstal komt vaker voor dan u misschien denkt. Bovendien kan het in veel verschillende vormen voorkomen. Het kan gaan om het wegnemen van geld, maar ook om werknemers die de kantjes er vanaf lopen, privézaken regelen onder werktijd of die zich ziek hebben gemeld, maar ondertussen wel ergens anders aan het werk zijn en zo illegaal een tweede inkomen hebben. Om dit soort zaken op te sporen en passend actie te kunnen ondernemen, kunt u het beste een recherchebureau inschakelen. Zo'n bureau heeft veel meer mogelijkheden dan de werkgever als het gaat om het opsporen van dergelijke misstanden. De kans op een goed resultaat met de juiste bewijsvoering - die de rechter accepteert - is dan ook een stuk groter.

Recherchebureau beginnen?

Grote bedrijven beginnen soms ook een eigen recherchebureau. Is het voor u ook een goed idee om een recherchebureau te beginnen? Dat hangt er vanaf. Veel bedrijven vinden het prettiger om een bureau in te schakelen dat niets met de organisatie te maken heeft. Dan is er ook geen kans op de schijn van belangenverstrengeling. Bovendien scheelt het in de kosten. Als u namelijk een goed recherchebureau wilt beginnen, dan kunt u natuurlijk niet zonder gediplomeerde medewerkers. Daarnaast heeft u toestemming nodig van het ministerie van veiligheid en justitie en van de korpschef van de politie. Het is dan makkelijker om gewoon een goed recherchebureau in te schakelen, bijvoorbeeld NMS recherche uit Veenendaal.

Werken bij een recherchebureau

Bij NMS recherche werken verschillende gediplomeerde particuliere onderzoekers, die allemaal de nodige goedkeuring en toestemmingen hebben om hun werk uit te voeren. NMS recherche beschikt bovendien over het BPOB-keurmerk, een keurmerk van de Branchevereniging Particuliere Onderzoeksbureaus. Ook werken wij natuurlijk volgens de privacygedragscode. Werken bij een recherchebureau is uitdagend, maar het vraagt ook om een hoge mate van nauwkeurigheid. Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk bewijzen verzameld worden en dat al die bewijzen ook ingezet kunnen worden in een eventuele rechtszaak. Daarvoor is het belangrijk om de regels te volgen. Bij NMS recherche kunt u erop rekenen dat dit gebeurt.

Waarom een recherchebureau inschakelen?

Misschien vraagt u zich af waarom u een recherchebureau zou inschakelen, of twijfelt u of een recherchebureau niet wat 'zwaar geschut' is voor uw zaak. In principe kunt u overal een recherchebureau voor inschakelen; als u denkt dat uw partner overspel pleegt, maar ook als u het vermoeden hebt dat uw werknemer helemaal niet ziek is, maar zich wel ziek gemeld heeft. Recherchebureaus kunnen ook worden ingezet voor omvangrijke zaken, zoals bedrijfsfraude. Omdat wij veel verschillende opsporingsmethodes gebruiken, zoals camerabewaking, het schaduwen van personen, enzovoorts, kunnen wij u in veel verschillende situaties van dienst zijn. Een aantal voorbeelden hiervan staan zelfs op onze website.

Neem vandaag nog contact op

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of bent u op zoek naar meer informatie over wat een recherchebureau precies doet? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder. We zijn bereikbaar via 0318-725220. U kunt ons ook 24 uur per dag per e-mail bereiken op info@nmsrecherche.nl. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden! Bent u benieuwd naar de kosten voor het onderzoek dat u in gedachten hebt? Neem dan ook gerust contact op. Aan de hand van een oriënterend gesprek kunnen wij u een plan voorleggen, inclusief de daarbij behorende kosten. We werken met een variabel uurtarief, dat afhangt van de te verrichten werkzaamheden. Zo weet u vooraf al waar u ongeveer aan toe bent.