Wat kost een privé detective of bedrijfsrecherche?

De kosten voor het inhuren van een privé detective of een bedrijfsrechercheur, hangen vrijwel volledig af van hoeveel uren er in de zaak gestoken worden.

NMS recherche hanteert een variabel tarief. Het terugkijken van (heimelijk) opgenomen videobeelden is bijvoorbeeld goedkoper dan een confronterend gesprek door een privé detective of de bedrijfsrecherche met een verdachte.

Concreet ligt het uurtarief, afhankelijk van de werkzaamheden en werktijden, tussen de 55,- en 120,- euro exclusief BTW per uur. Enkele voorbeelden vindt u op privé detective cases, bedrijfsrecherche cases en op bedrijfsfraude cases.

Het aantal uren dat in een zaak gestoken wordt is natuurlijk helemaal afhankelijk van de soort zaak. Omdat elke zaak anders is, is het slechts mogelijk om na het oriënterende gesprek een kostenindicatie te geven voor het inhuren van een privé detective of bedrijfsrecherche. Het oriënterende gesprek is kosteloos.

De ervaring leert dat het bedrag dat geïnvesteerd wordt in een onderzoek zich doorgaans dubbel en dwars terugbetaald. Is het niet financieel, dan is het wel emotioneel en in sommige gevallen zijn de kosten zelfs te verhalen op de onderzochte personen.

Contact

Wilt u graag weten wat er mogelijk is en wat Recherchebureau NMS voor u kan doen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Schroomt u niet, wij hebben het allemaal al een keer meegemaakt!